Facebook oldalamon még több véleményt találsz :) 

 -Anonymus

Szia Orsi! Csak szeretném Veled megosztani mi minden történt velünk amióta kértük Tőled a tisztítást áprilisban. Mi kínt élünk Amerikában es mivel korábban már jósoltal nekünk és a barátainknak( a legnagyobb megelégedetsegunkre) szerettünk volna egy tisztítást is kipróbálni Veled. Röviddel a tisztítás után elkedtek a dolgok változni körülöttünk. Hamarosan pénzhez jutottunk mert férjem aki munkanélküli lett a járvány miatt egymás után kapta a megrendeleseket házak felújítására. Ez azért nagyon fontos mert az elmúlt 4 évben nem igazán sikerült Neki nagyobb munkákat kapni.

A vejem aki parkettás munkát végez annyi megrendeloje van a mai napig is, hogy alig győzi elvegezni. A sógorom aki szintén kint él velünk el tudta adni a telket Magyarországon és így a múlt hónapban egy nagyobb összeghez jutott. A mi családunk első számú problémája az anyagi, vagyis a pénz áramlásának lassulás és megállása volt.

Ez azóta teljesen megszűnt!!! Én csak mindenkinek szívből tudom ajánlani a szolgaltatasaidat mert tényleg működik!!!!

Megegyszer köszönöm!

 

Nóra Angyalka

Nekem személy szerint csak jó véleményem illetve tapasztalatom van Orsi munkájával kapcsolatban! Valóban ritka az a jövendő mondó, aki kérdezés nélkül elmondja az életed történetét úgy, hogy nem is ismer! Mivel szakmabeli vagyok így saját tapasztalatom van a jóslással kapcsolatban! Az információk amik eljutnak az ügyfelekhez Orsi részéről hitelesek!

Az én életemmel kapcsolatosan is pontos információkat mondott!Pedig mi még most vettük fel egymással a kapcsolatot, tehát nem is ismer engem!Személy szerint nagyon is megvagyok elégedve a munkájával, és a megbízhatóságával!

Köszönöm Orsi, hogy megismerhettelek és további sok sikert kívánok a munkádhoz!

Névtelen:
Orsika, szeretnék visszajelezni a tisztítással kapcsolatosan. Június közepén járt le a 3 hónap. Azóta eltelt kb 6-7 hét. Fizetésemelés, sikeres vizsga, új munka mellékállásként, a műtétre váró két gyulladt csomóm teljesen felszívódott, elmarad a beavatkozás, családomban a konfliktusok kezdenek csitulni, lenyugodni, a kölcsönadott pénzemet is hamarosan vissza tudja fizetni az illető, végül pedig megjelent valaki az életemben, akire érdemes időt és figyelmet szánni, találkozgatunk rendszeresen. Hálásan köszönöm az elmúlt hónapok munkáját, amit értem tettél. Azt látom, hogy ez a tisztítàs nem csak önmagamra hat, hanem az egész családomra, környezetemre.

Erika

Drága Orsi! Tegnap esti beszélgetésünk fantasztikus volt, olyan energiát adtál ismét ami még erősebbé tett. Neked kōszōnhetem, hogy megváltozott az életem és a gondolkodásom! Mielőtt rád találtam romokba volt minden kōrülōttem és a gondolataim is csupa negatívum. Egy hónappal ezelőtt jósoltál nekem, elmondat mit látsz és hogy mire figyeljek, vigyázzak, őszintén szólva nehezen jutottam szóhoz, mert olyan dolgokat mondtál amit rajtam kívül más nem tudott. Hálával tartozom Neked az ōnzetlen segítségedért! 😊 Kōszōnōm, hogy ismerhetlek és kōszōnōm, hogy elmondtad a (TITKOT) Isten áldjon meg mindenért! 😊 Millió puszi 😘 

 

Tibor

Szia Orsi,

Amit nekem mondtál párkapcsolati kérdések és üzleti kérdésekkel kapcsolatosan nekem sokat segített jó tapasztalataim vannak.

Működött  az intuició közöttûnk annak ellenére is, hogy nem adtam visszajelzést semmilyen általad elmondott dologgal kapcsolatban, és nem is láttad a reakciómat sem, ezért is olyan meglepő, hogy így ráéreztél olyan dolgokra is pontosan amiről nem volt tudomásod mint magánéleti területen mind üzleti dolgaimmal kapcsolatosan a (már megtörtént dolgokkal kapcsolatosan is. A jövőben várható dolgok tekintetében is már történtek úgy események ahogyan megjósoltad nekem. 

Kívánok Egészséget, boldogságot és szeretetet az utadon.

 

Diána

Az élet egy nagy kirakós játék…rakosgatjuk a puzzle-t, de mégis maradnak hiányzó részek, melyeket sehogyan sem találunk…Orsi segít ezeket a részeket megtalálni és  a helyére illeszteni…csodálatos érzés látni az egészet összességében…nagy megnyugvást hoz…mely által jobban tudunk koncentrálni a ránk váró feladatokra.

 

Zsófi

Szia Orsi!
Azért is kerestelek meg,mert cigánykártyát használsz.Örültem,hogy egyből tudtunk időpontot egyezteni.A jóslás legjobb pillanata az volt,mikor kiesett a pap kártya,mikor épp akire raktunk az a valóságban is pap. Mindketten libabőrösek lettünk.:))

Sok sikert kívánok ehhez a feladathoz ,mert ez nem munka, hanem szolgálat.

 

Ari

Drága Orsi
Elég rég beszéltünk, így az életemről nem tudtál semmit.
Meglepődve hallgattam amiket mondtál. Magánéletemet tekintve, van egy férfi, aki az életemben nagyon fontos szerepet játszik, de a sok sérülés amit okozott, azt már elengedtem. Nem görcsölök rá mint tavaly. Hogy fog alakulni, meglátjuk, bár jókat mondtál, esküvő és családom lesz.
A munka területén, hát igen, most nincs semmi, de ebben is jókat mondtál nekem, sok lehetőség közül fogok válogatni. Végre mozgás van ebben is, mert hívnak interjúkra.
Anyagi területen azt mondtad, nagyobb összeg várható. Igen, már régen várok rá, igaz, már le is mondtam róla. De remélem ez is bejön.
Van még egy férfi nekem akit féltek. Ez is igaz. Barátok vagyunk, de számomra nagyon fontos.
Köszönöm neked, és mindenképp vissza fogok jelezni, hogy mik történtek velem.
Puszi, Ari

János

Molnár Orsi jóslatairól csak szuperlatívuszokban lehet említést tenni. 20 éve nem találkoztunk és én emlékeztem rá, hogy régen is jósolt. Az általános, hogy vagy, mi újság után megkérdeztem tőle, hogy jósolna-e nekem? Mondta, persze, de ne mondjak neki semmit, hogy mi történt velem az elmúlt 20 évben!! Rákezdett a jóslásra, nekem meg a hideg futkosott a hátamon.  Szóról szóra amit mondott, az úgy volt!!! Kérdeztem tőle, kitől informálódott felőlem? Nevetett, hisz azt sem tudta, élek, vagy meghaltam!  Kértem, nézzen bele a jövőmbe. Ez karácsonykor történt, és azóta újfent minden jóslás telitalálat!!!
Munkahelyváltás: ok
Város váltás: ok
Kapcsolat: ok
Szerelem: ok
Karrier: ok
Január 26-a van, és minden úgy történt, ahogy jósolta!
Hátborzongatóan igaz minden egyes jóslása! Szívesen ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát és teljesedjen be az összes jó irányú jövendölés!

Olga

Kedves Orsi! Jóslásoddal kapcsolatban szeretnék pár szót mondani. Mi nem ismerjük egymást személyesen. A jóslás előtt soha nem beszéltünk egymással, nem is találkoztunk. Szó szerint nem tudtál, nem tudsz semmit rólam, de amikor telefonon jósoltál, az hihetetlen, de MINDEN IGAZ amit mondtál!!! Hihetetlen mégis IGAZ! Amit a jövővel kapcsolatban mondtál, kezd beigazolódni, van olyan is, ami úgymond "bejött". MINDENKINEK csak ajánlani tudlak! Nagyon köszönök Neked mindent! Üdvözlettel, Olga

Anna

Nem tudom, mennyire pontosak Orsi jelzései.... De azt tudom, hogy mikor egy konkrét személytől lelki segítséget akartam kérni, és nem vette fel az illető a telefont, akkor Orsi váratlanul abban a percben bejelentkezett. Amikor pedig elmesélte, mivel kezdett el foglalkozni, és bíztatott, hogy teszteljem le, az nekem már önmagában egy jelzés volt. Semmit sem meséltem el neki az élethelyzetemről, de Ő elmondta, hogy a közeli jövőben üzenetet fogok kapni, ami lelkileg nagyon meg fog viselni. Ekkor visszajeleztem, hogy ez nem a közeli jövőben, de a közeli múltban már megtörtént, és éppen emiatt van szükségem segítségre. Akkor azt is elmondta többek között, hogy az illetővel - aki miatt a lelki bánatom volt -, egy háznál fogok újra találkozni. Ez azóta megtörtént. Mondott még többet is ennél, de mivel azok még nem teljesültek, hiszen éppen benne vagyok a folyamatban, erről többet nem mondhatok. De azt is tudom, hogy szorongásaim akkor múltak el végre, amikor másnap csak úgy magától újra felhívott, mert azt érezte, hogy nem vagyok jól. És ahogy beszélgettünk, éreztem, hogy alábbhagy a rossz érzésem.
Közöttünk mindeddig üzleti kapcsolódás volt. Most ebben a helyzetben Ő segítőm lett nekem, azzal pedig, hogy megírom a tapasztalatomat, viszonzom a segítségét. Minket ez a történet bizalmasokként is összekapcsolt. Anna

Ádám

Nagyon meg voltam elégedve Orsolya munkájával. Még a hátamon is felállt a szőr. Amit a múltról mondott, mintha ismertük volna egymást. Pedig nem. Anélkül, hogy bármit mondtam volna magamról. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Olga

Kedves Orsi! Őszintén? Nem is tudom mit mondjak. Talán a megfelelő szó: IGAZI. A vállalkozással kapcsolatban teljesen igazad lett. Úgy alakul, ahogyan mondtad. A többi dolog is, amiről beszéltél, úgy néz ki, hogy kezd beigazolódni. Nagyon köszönöm. Üdvözlettel, Olga

Viki

Sziasztok! Nekem először 20 éve vetette ki a kártyákat Orsi. Először jót mosolyogtam, mert ugye nem nagyon hittem benne. Megjósolta, hogy férjhez fogok menni, majd azt is, hogy lesz egy másik férfi aki nehéz munkát fog végezni, és majd attól lesz két gyermekem. És hát be is jött. Pénz dolgában is igaza volt, hogy nem leszek milliomos, de kisebb összegek mindig állnak majd a házhoz. És elégedett vagyok vele, ajánlom annak, aki hisz a jóslásban. Viki

Katarina:

Nagyon szépen köszönöm a jóslást ,annak ellenére hogy ma beszéltünk elöször nagyon jól jellemezted és láttad a dolgokat.Pár hónap mulva ujból keresni foglak egy ujabb ellemzésért.Sok sikert kivánok neked a továbbiakban :) Üdvözlettel K.

Ani:

Orsival tavaly találkoztam egy nagyon kedves barátnőmnél ahol a jól megérdemelt pihenésünket töltöttük.Mivel folyamatosan érzem hogy valami változás következik hamarosan(persze nem tudom h milyen irányú)és a Facebook napok óta dobálja az Orsi jóslatairól szóló bejegyzéseket,gondoltam próbát teszek.Megkértem jósoljon nekem is.Nagyon megdöbbentett amiket mondott.Január 1 óta nagyon sok minden történt velem,és ezeket a dolgokat Orsi mintha tudta volna..🙂benne vagyok a folyamatban a többit majd később....Mindenkinek csak ajánlani tudom keressétek bátran 🙂 További sok sikert Orsi😘

Gabika:

Köszönöm, hogy jósoltál nekem. Nagyon sok dolog volt ami jellemző mostani életünkre. Sok olyan mondtál ami megtörtént és hogy mi zajlik nálunk. Pl:egyik gyermekem igen rossz kapcsolatát, szomorúságát meg hogy lelki beteg. Nagy változás jósoltál nagyobbik gyerek ennél ami megint igaz. 20 év után a régi munkahelyét otthagyta és magasabb beosztásba kerül februártól, erről csak szűk család tudott (baboba). Tőlem a beszélgetésünk elején közölted, hogy lelki beteg vagyok ez így is van (egy anya gyerekei miatt ). Minden igaz amit mondtál. Köszönöm! Szeretnék később is majd a jövőről érdeklődni mert hiszek benned, hogy előre látod a jövőt . Én vagyok az egyik példa. Köszönöm Puszika.

Nóra:

Nekem személy szerint csak jó véleményem illetve tapasztalatom van Orsi munkájával kapcsolatban!😊
Valóban ritka az a jövendő mondó,aki kérdezés nélkül elmondja az életed történetét úgy,hogy nem is ismer!😊
Mivel szakmabeli vagyok így saját tapasztalatom van a jóslással kapcsolatban!😊
Az információk amik eljutnak az ügyfelekhez Orsi részéről hitelesek!👍
Az én életemmel kapcsolatosan is pontos információkat mondott!👍Pedig mi még most vettük fel egymással a kapcsolatot, tehát nem is ismer engem!😇
Személy szerint nagyon is megvagyok elégedve a munkájával, és a megbízhatóságával!👍
Köszönöm Orsi,hogy megismerhettelek 😊és további sok sikert kívánok a munkádhoz!😊

Mónika:

Kedves Orsolya!  Gyermekem jövőjével kapcsolatban kértem ,hogy vessen kártyát. Amit mondott az mind igaz be bizonyosodott.

Szilvi:

Én Orsit eddig nem ismertem nem is találkoztam vele nagyon meg vagyok vele elégedve soha nem kérdezz csak mondja amit lát a kártyákból és mintha a szívemből beszélne minden úgy volt van ahogy megjósolta csak ajánlani tudom mindenkinek tiszta szívből 😊

Mária:

Telefonos jóslásban volt részem. Elvonultam egy nyugodt helyre, gyújtottam egy fehér gyertyát, ahogy azt Orsi kérte. Nem kérdezett semmit csak  rakta a kártyákat és nem kertelt.
Elmondott mindent amit látott velem és a környezetemben lévőkkel kapcsolatban, titok nem maradt előtte. Minden amit látott teljesen igaz volt rám. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tibor:

Amit nekem mondtál párkapcsolati kérdések és üzleti kérdésekkel kapcsolatosan nekem sokat segített jó tapasztalataim vannak.
Működött  az intuíció közöttünk annak ellenére is, hogy nem adtam visszajelzést semmilyen általad elmondott dologgal kapcsolatban, és nem is láttad a reakciómat sem, ezért is olyan meglepő, hogy így ráéreztél olyan dolgokra is pontosan amiről nem volt tudomásod mint magánéleti területen mind üzleti dolgaimmal kapcsolatosan a (már megtörtént dolgokkal kapcsolatosan is. A jövőben várható dolgok tekintetében is már történtek  
úgy események ahogyan megjósoltad nekem.

Ildikó.