A tértisztitás/ tisztítás

Az élet minden területére olykor kihatnak a sötét erők, démonok, átkok, negatív hatások, melyek rossz irányba terelik életünket.

A tisztitás során dimenziós kapuk nyílnak meg, ezáltal a sötét erőket negatív energiákat kitisztogatjuk életterünkből, gondolatainkból. A tértisztitás folyamán nem egy személyre érvényesül a tisztitás folyamata, hanem az egész családra, az összes vagyon tárgyra és a még bevett személyekre egyaránt.

Mikor ajánlott a tértisztitás ?

Ha a családban és a közvetlen környezetben fellelhetőek az alábbiak egyike: alkoholizmus, depresszió, öngyilkos hajlam, véget ér egy nagy szerelem, folyamatos akadályok, vagyon védelem, betegség, anyagi csőd, üzleti kár, végrehajtó

A tértisztítás hatása 2-3 hónapon belül folyamatosan érezhető, a tisztitás után a családot aranyburkolat véd minden negatív hatástól.

Garanciát nem lehet rá vállalni de a pozitív hatás mindenképpen érezhető.

 

Látó képesség
Tudod mi az, hogy valaki látó, illetve látói képességekkel rendelkezik?
Röviden elmondom azok számára, akik nem tudják mit is jelent ez pontosan.
A tisztán látás során nem a fizikai szemünkkel látunk, hanem mindig egy belső érzés kerekedik rajtunk felül. Úgy lehet elképzelni, akár egy álmot, amikor filmszerűen zajlanak az események.
A látó különlegessége, hogy nem csak álmában képes "látni", hanem 1-1 találkozás vagy beszélgetés alkalmával is rá tud hangolódni a látói tevékenységre. Az ösztönösen érkező érzések sokfélék lehetnek, az adott szituációtól függően.
Mit lát egy látó? A lelkünkben zajló folyamatokat, a még fel nem tárt problémákat, a múltat és a jövőt egyaránt.
Üzenetben érdeklődj, ha neked is tudok segíteni.

Népszerű kártyák

A mostani bejegyzésemben két népszerű kártyát fogok bemutatni. Azért tartom lényegesnek a kártyák bemutatását, hogy betekintést nyújtsak a cigánykártya világába. Nem féltem, hanem megosztom, és szívesen továbbadom a tudást, ezzel segítve a hozzám érkező vendégeimet.

Elmondhatom, hogy a leggyakoribb kérdések közé tartozik a szerelmi élet, a pénz és a szerencse. Sokan az útkeresés során jutnak el hozzám, ahol megerősítést várnak egy-egy élethelyzetre. Úgy gondoltam, hogy ezért a sokak számára népszerű szerencse és a házasság kártyalapokat mutatom be.

Szerencse

Először is szeretném bemutatni a szerencse lapjához tartozó fontos jellemzőket. A szerencse bolygója a Merkúr, csillagjegye pedig a vízöntő. Eleme a levegő, és ehhez a szabad, szellős elemhez az égszínkék és a türkiz színek kapcsolódnak. Nem véletlen lett a szerencse lapjának drágaköve a türkiz.

A szerencse több szimbólummal is rendelkezik, ezek a pénz, a rózsa, a meztelen láb, vagy Fortuna istennő. Fortuna a szerencse istennője, neve is ezt jelképezi.  

A szerencse kártyája azokat az eseményeket foglalja magában, amelyek során az embert érő váratlan fordulatok valamilyen pozitív hatást hoznak az életébe. Ha a szerencse kártyája kihúzásra kerül, akkor egy kedvező és kellemes életszakasz előtt állunk. Ezt a lapot a pozitív gondolkodás, az optimista látásmód és a segítőkész hozzáállás jellemzi.

A kártya nem csak előrevetíti a szerencsét, de figyelmeztet is! Tilos kihasználni a pozitív energiákat, hiszen az irányítás könnyen kicsúszhat a kezünkből. Nem lehetünk „mohók” a szerencsére és a kedvező eseményekre.  

A szerencse nem azt jelenti, hogy valakinek hatalmas sikere lesz a szerencsejátékban, vagy néhány hónap múlva milliomossá válik mindenféle hozzáadott érték nélkül. A szerencse lap akkor jelenti a pénz megjelenését, ha ahhoz a pénz kártya is társul.

Házasság

A házasság lap a cigánykártyában, többek között a pap, a virág és a lila ruha szimbólumaiban jelenik meg. Bolygója a Nap, csillagjegye pedig a rák. Eleme: a föld.

A házasság lap megmutatja az emberek között kialakult kapcsolatok szorosságát, lelki és karmikus szinteken is. Nem csak a szerelmi életben, hanem az üzleti vagy munka világában kialakult csoportok létrejöttét is jelöli. Ez a kártya egy fontos tulajdonsággal rendelkezik. A férfi és a női nemek kiegyenlítődnek az életben.

Kedvező esetben a házasság kártya egy nyugodt, önfeledt társkapcsolatot mutat meg számunkra, ahol önmagunk lehetünk és segítjük egymást a fejlődésben. A kártya kedvezőtlen esetben arra szólít fel, hogy a kapcsolatainkban problémák merülhetnek fel, bizalmatlanság és titkolózás kerülhet előtérbe.

Bízom benne, hogy ez a rövid betekintő is tetszett és hasznos volt számotokra.

 


 

Néhány szó rólam


Először is, engedd meg, hogy megköszönjem, hogy máris bizalmadba fogadtál azzal, hogy olvasol a munkásságomról. Röviden szeretnék néhány szót írni magamról, hogy ne érezz ismeretlennek. Hosszú évek óta foglalkozom cigánykártyával, a tudást még a nagymamám hagyta rám, aki egészen gyerekkorom óta tanított engem, segített elsajátítani és használni a bennem lévő képességet.
Tragédia, sikeres vállalkozás és újrakezdés.
Időbe, és rengeteg energiába telt, amíg rájöttem, hogy a sors a kártyajóslást szánta nekem. Amióta ennek szenteltem az életem, a boldogság és a siker vezérel. Rengeteg elégedett vendéggel és sikertörténettel a hátam mögött úgy érzem, hogy mára kiteljesedett az életem, és mindenki számára a legtisztább jövőképet mutathatom meg.

Honnan ered a cigánykártya?
Ahhoz, hogy megismerjük a cigánykártya múltját, évezredekkel kell visszarepülnünk a múltban, hiszen a tudás, az ősi Indiából származik. A hagyomány azt tartja, hogy a Keletről vándorló cigányok hozták magukkal Európába, és meghonosították meg a kártyajóslás eme típusát. Máig az egyik legnépszerűbb jövendőmondó kártya a cigánykártya.

A cigánykártyáról
A kártyapakli 36 lapból áll, az ősi cigánykártya lapjain nem látható felirat, jelentéstartalmukat az azon látható dolgok határozzák meg. Ennek ellenére számos olyan cigánykártya létezik, amelyen felirat található. Ez leginkább a 19. században bekövetkezett pozitív spirituális változásnak köszönhető. A képen szereplő dolgokat nem az elsődleges jelentés alapján kell megítélni, hiszen azok összetett, többféle vonatkozásban igénylik a vizsgálatot.
A cigánykártya használatát attól teszik függővé, hogy ki és milyen módon lát hozzá a kártyavetéshez. A kezdő kártyavetők általában 1 lap kihúzásával kezdik a „betanulási” folyamatot, amely ahhoz szükséges, hogy előjöjjenek a kártyával kapcsolatos érzések, tisztává váljanak az összefüggések az egyes esetekben. A cigánykártya többféle aspektusból vizsgál, ezért egy laikus számára nem lehet egyértelmű, hogy pontosan mit is jelent a kártya. A kártyavetést minden esetben egy hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező kártyavetővel kell elvégeztetni.

 


Ki az, aki képes cigánykártyával dolgozni?

 

A cigánykártyából való jóslás nem csak egy alapvető kártya-tudást, hanem logikát, beleérzést és mély önismeretet foglal magában. Valaki, aki képes cigánykártyából olvasni, még nem jelenti azt, hogy profi jós. Sőt. Ha valakinek nincs magas szintű öntudata, nincs elegendő empátiája és kártyajósló múltja, szinte biztos, hogy nem tud valós információkat biztosítani.

Már évek óta foglalkozom a cigánykártyával. Szinte biztos vagyok benne, hogy erre születtem, hiszen gyerekkorom óta az életem része. Először nagymamámtól hallottam róla, amikor ő már elismert és megbecsült volt ebben a szakmában. Folyamatosan és alaposan tanított, majd ahogy felnőttem, megjöttek hozzá az elengedhetetlen készségek is. Azóta érzem, hogy ez az utam, így próbálok segíteni ismerősnek és ismeretlennek egyaránt.

Mi szükséges az elsajátításához?

A véleményem szerint erre születni kell. Látni és érezni a múltat és jövőt, egyesülni a partner személyiségével, megérteni a kérdéseinek okát, feltárni az előtte álló lehetőségeket.

Gondolhatja valaki úgy, hogy kitesz a cigánykártya pakliból néhány lapot, megnézni annak jelentését, már meg is születik az eredmény. Aki ilyet tesz, az garantáltan hamis képet fog kapni. A legtöbb cigánykártya jelentése árnyalt, ismerni kell a többi kártyával való kapcsolatát, meglátni az összefüggéseket. Ezt kizárólag olyan ember teheti meg, akinek van tapasztalata és rendelkezik a szükséges érzelmi készségekkel.

Léteznek csalók?

Minden szakmában olyan embereknek kell dolgozni, akik a területükön profik és képzettek. Vannak azonban olyanok, akik kihasználják az emberek jóhiszeműségét, így ők csalás áldozatai lesznek. A szolgáltatóiparban, mint ahogy a kártyaolvasás, jóslás is az, rengeteg ilyet hallani. Sajnos, ez a szakma könnyű pénzszerzési lehetőséget kínál azoknak, akik mögött semmilyen szakmai múlt és nulla képzettség van. A jó hír azonban az, hogy ezeket a csalókat könnyen ki lehet zökkenteni 1-1 keresztkérdéssel, de egy kezdő csalót azonnal felismerni a bizonytalanságáról.

A cigánykártyáról – első rész

A cigánykártya kialakulása évezredeken keresztül zajlott. A mai napig is léteznek olyan kártyavetők, akik valamilyen családi örökségként olyan kártyából vetnek, amelyet felmenőik készítettek el évtizedekkel ezelőtt. Ez ritkaságnak számít, hiszen a kártyavetésben többnyire már a nyomtatott kártya használata az elterjedt.

A cigánykártya elkészítése a tanulási folyamat részeként zajlott, hiszen annak megrajzolása időt és energiát kívánt a tanulótól. Úgy tartják, hogy amikor valaki saját kezűleg rajzolta a kártyákat, sokkal mélyebben és tudatosabban ismerte fel a lapok jelentőségét.

A mai napig is lehetőség van a kártyák saját kezű készítésére, de ehhez azonban fontos szabályokat kell betartani. Ilyen például az, hogy ismerni kell a kártyák megnevezésének pontos jelentését. Amikor elkezdjük lerajzolni az adott fogalmat, engedni kell, hogy a gondolataink szárnyaljanak, és minél több, részletesebb jelentést adjon az adott kártyának. A kártya rajzolása közben nem lehetnek zavaró tényezők, ezért mindig olyan pillanatban kell végezni, amikor teljes csend veszi körül az embert. Sokak szerint még fontosabb az, hogy a rajzolás éjszaka történjen, és ha tele hold van, akkor még hatásosabb lesz a papírra vetett rajz.

 


 

Mit jelentenek az egyes lapok?

Utazás

Az utazás egy igazán jó segítő kártyalap tud lenni. Nagyon fontos érteni a mondandóját, hiszen ahogy a többi kártya is, úgy ez is tartalmaz útmutatást a pozitív és negatív helyzetekben egyaránt. Ezen a kártyalapon többnyire egy fogat szerepel, amely az utat, a haladást szimbolizálja.

A kártyalap jelenthet utazást a szó szoros értelmében is, ami megnyilvánulhat egy hosszabb külföldi tartózkodásban, vagy akár egy költözésben is.

Az utazás kártyalap azért jó segítő, hiszen olyan dolgokra segít rávilágítani, amelyek gátolhatják az embert. Ezek időben történő felismerésével ügyesen irányíthatjuk az életünket és helyes alkalmazásával rövid idő alatt pozitív változás következhet be. A segítő tényezőket szintén megmutatja, így ha megerősítésre van szüksége valakinek, a kártya ebben is partner.

A kártyalapnak olyan jelentése is van, ami alapján az életet szimbolizálja, mint egy nagy utazást. Utazást a lélek körül, utazást a beteljesülést adó cél felé.

A kártya arra bíztat, hogy az adott fél vegye kezébe a saját élete irányítását, hiszen csak ő tudja pontosan, hogy mi a célja, milyen felelősségeket tud vállalni a tetteiért. Figyelmeztethet olyan negatív változásokra, amelyet az ember nem képes uralni, így az irányítás kieshet a kezéből.

 

 

Facebook oldalamat itt találhatod:

https://www.facebook.com/joslasorsi/