Az engem felkereső vendégek a legtöbbször önmagukkal kapcsolatban keresik a válaszokat, de többször előfordult, hogy valamely családtag, vagy más személy jövőjével kapcsolatban is merültek fel kérdések. Emiatt több féle árkalkulációval dolgozom.

1.       20 perc: 7.000 Ft

A 30 perc tökéletesen elegendő arra, hogy feltedd a kérdéseidet, amibe belefér a: párkapcsolat, az egészség, vagy akár a pénz is. Ebben az időintervallumban a veled kapcsolatos kérdések megválaszolásán dolgozunk.

2.       40 perc: 12.000 Ft

A 40 percben jut idő arra is, hogy rajtad kívül, az általad fontosnak tartott emberekről is kérdezz. Ők lehetnek családtagok, közeli hozzátartozók, vagy akár barátok is.

3.      Üzleti Jóslás- személyre szabott ajánlat alapján- telefonos egyeztetés után

4.      Tisztítás - személyre szabott ajánlat alapján- telefonos egyeztetés után

 Személyre szabott ajánlat azért is szükséges, hogy megfelelő időt szánjunk a kérdéseidre. Átlássuk a személyedre, üzletedre, családodra való teljes helyzetet.

Így kérlek, ha az üzleti jóslás vagy a tisztítás érdekel először keress fel telefonon.

 

Korábbi negatív tapasztalatokra hivatkozva bevezetésre került az előre utalás, melynek beérkezése után azonnal elkezdődhet a közös munka. Amennyiben a kérdéseid haladéktalanul feltennéd, az átutalási bizonylat megküldésével azonnal lehetőséged nyílik rá! Köszönöm a megértést!

Ha bármi kérdése van kérem hívjon a részletekért!

Tel.: +36704152907